Blog - Siste nytt

Kine Djupevåg Fristad

Kine Fristad

Et sammensurium av sauer, føtter og steder. Sauen har tynne bein. Og stor, lodden overkropp. Likevel holder den balansen. Gjennom føttene er vi forbundet i bakken. Vi trakker i det samme gresset. Flytter vekt fra en fot til en annen. Endrer tyngdepunktet. Holder oss i balanse. Kommer i ubalanse. Endrer ståsted. Flytter oss fra sted til sted. Flyter gjennom steder. Av og til drar vi til Syden.

Alt dette kan du oppleve i form av malerier og trykk på kafé Glesvær i perioden 02.-28. juni. Det aller beste ville være om du kom på selve åpningen (2. juni kl. 19.00), for da skal den fenomenale naboen min, Marthe, lese poesi. I tillegg serverer kafé Glesvær forfriskninger.

Jeg er Kine Djupevåg Fristad (f. 1986), arkitekt på dagtid og maler på kveldstid. Jeg maler hovedsaklig akryl på lerret. I det siste har jeg også begynt å eksperimentere med monotrykk, som vil si at jeg maler på en glassplate og så trykker jeg platen på papir. Disse aktivitetene skjer i atelieret som jeg leier sammen med min gode venninne Katrine. Noen ganger spiser vi skillingsboller mens vi maler. Hvis det er skikkelig god stemning setter jeg på Prince-cd’en min på full styrke. Men da pleier Katrine å plugge i øreproppene.

Håper vi ses på kafé Glesvær!

Hilsen Kine