Blikkenslageren som ble kunstner, ny kunst opning

Laster Arrangementer

« All Events

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Blikkenslageren som ble kunstner, ny kunst opning

07/09/2019 @ 19:00 - 23:00 CEST

Kunstutstilling med en smakebit av kultur attåt
Opner i Glesvær kafe den 07.09.19 KL 17:00.

Lett servering og underholdning under opninga. Hjartelig velkommen !

Galleri Nøstegaten presenterer Kobber og billedkunstner Arvid Holum.

Kunstneren har utviklet sin billedteknikk ut fra en livslang yrkeskarriere som Kobber og Blikkenslager. Fremvisningen er variert og spennende med hovedtyngde i motiver fra kystlandskapet og kulturen der. Som ungdom opplevde han å bli glad i Sotra. Spesielt gjennom sin rolle som vokalist i dansebandet Salex fra 70 tallet.
Billedkunsten:
Det meste av kunsten enten den presenteres i billedform eller som ulike gjenstander har sin basis i metaller og da fortrinnsvis Kobber.
Kobber er ett metall som er høyt i metallens spenningsrekke og giftig. Samtidig egner det seg godt til bearbeiding til ulike former. Videre er det ett metall som leverer mange farger ved påvirkning av syrer og oppvarming.
Kunsten:
Når Kobberen blir gammel og påvirket av ulike syrer og forurensinger gis det muligheter til å lete frem grovmotiver som igjen er avfotografert i ulike lyssettinger. Dette gir ulike basisfarger (grunnfarger) tilbake. Alle fargene i råplaten er kun forsterket, kontrastført og skyggelagt og utfra dette fremkommer fantasien under arbeidets gang.
Kakkeleringen i kobberen er også alltid helt unik og dette bidrar til å gi inspirasjon til mange små fantasier som hver enkelt kan hente frem i studiet.

Velkommen til utstilling. Ønsker alle en god og spennende opplevelse😊😊

Kunsten vi henge ut september

Detaljer

Dato:
07/09/2019
Tid
19:00 - 23:00 CEST
Arrangement Tags:
, , , , ,

Detaljer

Dato:
07/09/2019
Tid
19:00 - 23:00 CEST
Arrangement Tags:
, , , , ,