Som avslutning til Sykkel – VM  Race to Celebrate, lager vi et et alternativ/tillegg arrangement på Glesvær. Er du allerede på Sotra for å se på Sykkel VM ?, så ta turen.  Ta familien med til Glesvær lørdag 23. september for gøyale vannsportaktiviteter og underholdning for  alle aldre !. Delta på nybegynnerkurs innen windsurfing og sup med instruktør. Gratis for publikum, egne priser for vannsportaktiviteter. BLA. Sup, Sup-yoga, bølgesurfing etter båt, suppolo, tube, wakeboard, vannski, wakeboard med foil, sup i solnedgangen+ ulike konkurranser med flotte premier, alle som deltar på aktiviteter er med i trekningen av flotte premier.  Avslutning med after sup/sport i Glesvær Kafe med storskjerm og noen av dagens bilder/video og havets bord.

Nb det blir aktiviteter du kan delta på uten å ta på våt eller tørrdrakt og.

Sjå plakat for arrangementet her; Print gjerne og heng opp i din bedrift eller nærområdet ditt.

F_PLAKAT2017

Bergen Searib kommer å kjører havrafting turer i tida mellom  13-14.

liten rask luftetur i skjærgården ved Glesvær. Anbefalt tur !

Har du lyst å lære Windurfing av flinke instruktører. Vi holder kurs med alt tilgjengelig utstyr hele dagen. Ta gjerne med våtdrakt/tørrdrakt om du har.
Både teoretisk del på land og praktisk prøve på sjøen.
Anbefalt minstealder er 8 år og oppover…
Vi kommer tilbake med tider etc

Windsurfingkurs

kr 200,- voksen over 12 år
kr 100, for barn
Varighet ca 1,5 time.
Flere kurs utover dagen.
Første kurs ca  kl 11.00

Hoppeslått for de minst og mellomste barne  på gang,

og lekerenne for småbåter på land.

Konsert med;

Cfau and the Riot Monkeys, serverer en høyst dansevennlig blanding av funk og rap: Stødige og behagelige beats sammen med den unikt engasjerende frontfiguren Cfau. Riot Monkeys har hatt gleden av å spille for et begeistret publikum bl.a. på Bergen Internasjonale Musikkfestival, Nattjazz, Jassbox og Granbar (Landmark. Konserten er ikke 100% bekreftet, vi venter på at bassisten klare å skaffe barnevakt. Vi satser på at det ordner seg. Det blir i tilfelle musikalske bidrag i flere bolker.

Sjekk musikken ved å trykke på linken.